Iata cum a reusit sa scape de lipom! Cel mai eficient si rapid tratament naturist!

2262

 

In cazul in care ai cautat o modalitate de a scapa de lipom, dar nu ai gasit-o inca, noi iti prezentam unele dintre cele mai eficiente si rapide tratamente naturiste in randurile urmatoare. Citeste in continuare pentru a afla cum poti sa scapi de lipom in mod natural!

Din fericire, poti scapa de aceste formatiuni cu ajutorul remediilor naturiste. Cel mai eficient tratament naturist pentru lipoame este cel pe baza de ulei de in si de ceai verde. Acestea le elimina rapid, in mod natural.

Virtutile terapeutice ale uleiului de in sunt recunoscute de secole. In India, era folosit pentru ingrijirea cotidiana a pielii, dar si pentru protejarea ei de diverse afectiuni.

De asemenea, exista numeroase studii medicale care confirma eficacitatea uleiului de in in tratarea unor boli de piele precum psoriazisul sau eczemele. Acest ulei este bogat in acizi grasi Omega 3 si Omega 6, cunoscuti pentru proprietatile lor antiinflamatorii.

Pentru eliminarea lipoamelor, aplica ulei de in pe acestea de minimum 3 ori pe zi si continua pana cand dispar complet.

Ceaiul verde este un alt remediu eficient pentru tratarea lipoamelor, venind in completarea masajului cu ulei de in. Desi nu poseda aceleasi proprietati terapeutice ca uleiul de in, este benefic sanatatii si frumusetii pielii intrucat contine antioxidanti. Acestia favorizeaza diminuarea tesutului adipos in organism.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, ceaiul verde diminueaza, asadar, dimensiunea lipomului. Pentru a scapa in mod natural de lipoame, bea 3 cani de ceai verde zilnic. Pentru a potenta efectul antioxidantilor, adauga in ceai si zeama de lamaie.

Sursa: realitatea.net