luni, mai 29, 2023

Genial! A lasat o moneda in congelator! Motivul cu siguranta te va uimi si te va face sa faci acelasi lucru!

 

Cu siguranta nu te-ai gandit niciodata la acest truc, dar cu siguranta il vei pune in aplicare, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna in cazul in care pleci in vacanta impreuna cu familia. Citeste in continuare pentru a afla care este motivul pentru care a pus o moneda in congelator.

Ai venit vreodata de la serviciu sau dintr-o excursie lunga si ai observat ca ceasul digital arata ora gresita?

Poate te gandesti ca a fost intrerupt curentul, iar in acest caz nu poti sti pentru cat timp. Poate pana de curent a tinut cateva zile, ducand la decongelarea alimentelor si alterarea acestora. Cand a revenit curentul, alimentele au inghetat la loc, iar tu aproape ca nu iti vei putea da seama ca sunt stricate.

Astazi vei descoperi o cale prin care poti afla cat de mult a tinut pana de curent.

Pentru aces truc vei avea nevoie de:

– o cana

– o moneda

– apa

Toarna apa in cana si pune-o in congelator sa inghete. Cand toata apa a inghetat, pune o moneda deasupra acesteia si apoi pune-o la loc in congelator.

De acum, cand te intorci din vacante, inainte sa consumi alimente din frigider verifica unde se afla moneda!

Daca moneda se afla inca deasupra sau la mijlocul canii inseamna ca nu a fost nicio pana de curent, sau a fost pentru o scurta perioada de timp, asa ca gheata nu a avut timp sa se topeasca.

Dar daca moneda se afla la fundul canii inseamna ca pana de electricitate a fost de lunga durata, asa ca toata gheata s-a topit, iar moneda s-a scufundat pana la fund. In acest caz este indicat sa inlocuiesti toate alimentele din frigider.

Sursa: lyla.ro

Ultimele stiri

Stiri