luni, iunie 5, 2023

Focar de coronavirus la Antena 1. Alte 9 cazuri au fost confirmate. Reactia lui Mihai Gadea

Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat, joi seara, faptul ca la postul Antena 1 au fost inregistrate 9 cazuri confirmate de Covid-19. Vestea vine in contextul in care cu doar o zi in urma, cantaretul Marcel Pavel, colaborator frecvent la Antene, fusese confirmat ca infectat cu noul coronavirus si internat la Institutul „Matei Bals”.

Cum Marcel Pavel participa la filmarile din cadrul unui show de la postul citat, toate persoanele venite in contact cu el au fost testate pentru Covid-19.

Rezultatul a fost ca 9 persoane aveau sa fie confirmate ca infectate cu noul coronavirus. Totodata, filmarile la emisiunea respectiva au fost deocamdata sistate.

„Stirea acestei zile este legata de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decat atat, in cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dubla pneumonie si nu s-a inteles foarte exact.

Marcel nu avea de unde sa stie despre ce e vorba. A fost la medic si nu si-a dat seama ca de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infectia in ceea ce-l priveste – ca o dubla pneumonie, ceva foarte neplacut, foarte greu de dus […]

Cert este ca a fost testat si, cum se intampla de cele mai multe ori, se dau contactii sunt testate si alte persoane. […] Antena 1 a luat masuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate masurile pentru a-i proteja pe toti cei din echipa. Cu toate astea, infectia s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a afirmat Gadea.

In seara zilei de 17 iunie, artistul Marcel Pavel a fost transportat de urgenta la „Matei Bals cu izoleta, dupa ce a fost confirmat ca infectat cu noul coronavirus. Pavel crezuse initial ca e vorba de o raceala luata in timpul filmarilor, dar rezultatul testelor pentru Covid-19 avea sa fie pozitiv.

Ultimele stiri

Stiri