sâmbătă, aprilie 1, 2023

Exista un remediu exotic care trateaza 8 afectiuni comune printre care si cancerul! Disponibil si in Romania!  

Produsul traditional grecesc este obtinut din radacina unui arbore si poate fi o alternativa naturala de tratament pentru multe dintre problemele comune de sanatate cu care ne confruntam majoritatea dintre noi. In cele ce urmeaza vei afla ce este masticul si care cele opt domenii ale sanatatii in care exceleaza.

Obtinut din rasina unui arbore exotic (Pistacia lentiscus), masticul este produs in mod traditional in insulele grecesti, in special in Chios, unde se produce de asemenea si uleiul din mastic, foarte rar si foarte greu de gasit pe piata. Exista si unele variante mai slabe calitativ ale masticului grecesc, dar acestea nu sunt obtinute neaparat din rasina de mastic si nici nu au proprietati nutritive si medicinale ale masticului original.

Masticul este cunoscut de mii de ani pentru beneficiile sale precum vindecarea gastroenteritei, prevenirea cariilor si eliminarea infectiilor fungice.

Aceasta rasina poate fi consumata ca bautura digestiva, ca aroma gastronomica, este folosita in medicina si in cosmetica. Masticul este comercializat in diverse forme: bucati plate de mastic, ulei, cristale, apa aromata, sub forma de guma de mestecat sau pudra de mastic. Cea din urma este folosita cu precadere in bucatarie, dar si in scopuri medicinale, avand proprietati terapeutice dovedite.

Beneficiile masticului

1. Trateaza refluxul gastroesofagian

Pudra de mastic este un remediu excelent pentru reflux / arsuri la stomac. S-a dovedit ca neutralizeaza aciditatea in esofag, protejandu-l de disconfort si de deteriorare.

2. Trateaza tulburarile digestive

Masticul are efecte antiinflamatorii si antibacteriene puternice, care s-au dovedit a fi eficiente in vindecarea mai multor afectiuni digestive. Aceasta rasina ajuta la ameliorarea balonarii, a simptomelor bolii Crohn si sindromului intestinului iritabil si distruge bacteriile daunatoare.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri