marți, mai 30, 2023

Există metode prin care românii pot scăpa de migrene fără medicamente!

In cazul in care migrenele iti dau batai de cap, nu ar trebui sa cauti solutia reprezentata de medicamentele sintetice, ci ar trebui sa-ti indrepti atentia catre solutii mai la indemana si mai sanatoase. In cele ce urmeaza vei afla cum poti combate aceste experiente neplacute in cel mai eficient si natural mod posibil.

Migrenele nu te lasă să te concentrezi, te indispun și îți dau o stare generală proastă? Înainte de a da buzna în dulapul cu medicamente, iată câteva soluții care reduc durerile de cap.

Optează pentru o dietă săracă în grăsimi

Studiile arată că alimentația joacă un rol important în controlarea migrenelor. Cercetătorii au descoperit că persoanele care au ales să consume alimente sărace în grăsimi, au avut cu 40% mai puține dureri de cap. În plus, atunci când au avut dureri de cap, intensitatea acestora a scăzut, la fel ca și durata lor.

Vitamina B2, iarba-fetei și brusture

Toate acestea s-au dovedit a fi eficiente în reducerea migrenelor. Un studiu Belgian arată că peste 60% dintre persoanele care iau suplimente pe bază de vitamina B2, în fiecare zi, au mai puține migrene, spre deosebire de cei care nu iau.

Și extractul din iarba-fetei contribuie la relaxarea organismului, prevenind apariția durerilor de cap, conform cercetătorilor britanici.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri