Este oficial! Steaua nu mai exista! Ce nume a ales Gigi Becali!

1011

Incepand de astazi, Steaua nu mai exista ca denumire in actele clubului. Finantatorul George Becali a declarat ca a inregistrat oficial la Registrul Comertului numele FCSB.   FCSB nu este un acronim si nu reprezinta o prescurtare de la o alta denumire.

„Eu am schimbat numele la Registrul Comertului. Am schimbat in FCSB. Am anuntat Federatia si Liga. Nu astept pana in vara, nu stau sa ma cert cu ei. Lumea stie care e Steaua. De aia nu mai da Alibec goluri, ca nu se mai cheama Steaua si se cheama FCSB. Haide domne, ce naiba?!

Lucrurile firesti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecatori. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lasat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecatori, si Lacatus, si Papa de la Roma, si fortele NATO. Nu au cum sa schimbe firea, asa e lasat de la Dumnezeu.

Nu mai stau sa ma cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, sa ii spuna Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenta. Nu stau toata ziua in stres cu Armata, eu vreau sa imi simplific viata mea. Vreti sa schimb? Bine, ma, schimb!”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

SC FC Steaua Bucuresti SA, echipa finantata de George Becali, a pierdut, miercuri, pe 21 decembrie 2016, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei si nu mai avea dreptul sa foloseasca numele Steaua Bucuresti.

Mai exista o cale de atac, la Curtea Suprema, dar acolo s-ar fi judecat doar eventuale vicii de procedura in luarea deciziei de la Curtea de Apel si nu fondul litigiului cu MApN.