Este incredibil dar adevarat! Tehnica care te ajuta sa adormi in mai putin de un minut!

746

In cazul in care ai probleme cu somnul si iti este destul de dificil sa adormi seara, tot ce trebuie sa faci este sa incluzi in rutina ta de seara aceasta tehnica miraculoasa de unul dintre cei mai apreciati lideri ai medicinei alternative. Aceasta este tehnica care te poate ajuta sa adormi in mai putin de un minut.

Fiecare om are in viata momente in care somnul il ia greu. Stresul, grijile, alimentatia pot perturba calitatea somnului. Iata mai jos un truc care te va ajuta sa adormi in mai putin de un minut.

Tehnica 4-7-8

Tehnica 4-7-8 presupune un exercitiu de respiratie: inspiri 4 secunde, tinerea respiratiei 7 secunde, expiri 8 secunde.

Aceasta combinatie are efecte miraculoase asupra creierului, incetineste ritmul cardiac si te ajuta sa dormi, actionand ca un adevarat sedativ.

Ea poate fi folosita si in momentele de stres in exces, anxietate, cand adrenalina circula cu rapiditate prin vene. Atunci cand iti tii respiratia pentru 7 secunde si expiri timp de 8 secunde fortezi organismul sa ia o pauza, sa micsoreze pulsul si sa se relaxeze.

Atunci cand inspiri pret de 4 secunde, fortezi organismul sa ihaleze mult oxigen, iar cele 8 secunde de expiratie elimina o cantitate mare de dioxid de carbon. Acest lucru contribuie la o mai buna oxigenare a celulelor si la o relaxare a sistemului nervos central.

Sursa: sfatulparintilor.ro