marți, mai 30, 2023

Energia negativa a celor din jurul tau iti pune in pericol sanatatea! Iata cum te poti proteja!

In cazul in care exista oameni in jurul tau care te storc de energie si care obisnuiesc sa-i contamineze pe cei din jurul lor cu energia lor negativa, ar trebui sa intelegi ca acest lucru iti poate pune in pericol nu numai sanatatea mentala, ci si pe cea fizica.

Zilnic, intri in contact cu persoane, fiecare dintre ele (e valabil si in cazul tau!) fiind nu doar corp fizic, ci si energetic, ceea ce inseamna ca emana/absorb energie inclusiv una de la cealalta – pozitiva, dar si negativa. Iar de cea din urma ar trebui sa te tii la distanta.

In interactiunile cu ceilalti, problema apare, asadar, cand ai de-a face cu oameni incarcati negativ. Ca niste gauri negre, aparute parca din neant, te secatuiesc de vitalitate, incarcandu-te cu energie negativa din preaplinul ce-i apasa si de care doresc, intentionat sau nu, sa se debaraseze.

Un schimb dezavantajos, caruia ar trebui sa i te opui. Cum anume? Ori ii eviti, ori iei masuri de a nu te lasa influentata. De ce e important acest lucru? Un nivel crescut al energiei – pozitive, desigur – inseamna forta si dorinta de a actiona, entuziasm, buna dispozitie, sanatate, pe cand unul scazut, adica o apreciabila incarcatura negativa, atrage dupa sine lentoare, slabiciune, proasta dispozitie, ba chiar depresie.

Invata sa le depistezi. Asadar, merita sa acorzi atentie catorva aspecte din comportamentul persoanelor cu care intri in contact pentru a le recunoaste pe cele care au efect negativ asupra ta. In prezenta lor, te simti ca si cum ai fi in pericol, devii tensionata, iti doresti (fara sa-ti dai seama de ce anume) sa termini cat mai repede intrevederea, te cuprinde sfarseala.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri