joi, martie 30, 2023

Efectele acestei retete pentru eliminarea ridurilor sunt incredibile! Scapa de riduri intr-o saptamana!

Desi poti sa apelezi la numeroasele creme si produse pentru indepartarea ridurilor de pe piata, cele mai multe dintre acestea sunt scumpe si contin produse chimice. De aceea, iti recomandam sa incerci aceasta reteta si sa te convingi de eficienta sa.

Odată cu trecerea timpului, ridurile devin din ce în ce mai vizibile, însă din fericire există multe tratamente care le estompează. Noi îți propunem o ețetă naturală pentru combaterea ridurilor cu efect fantastic în 7 zile si potrivita oricărui tip de ten.

De ce ingrediente ai nevoie

1 lingură de ulei de măsline sau de migdale
1 albuș
1 linguriță de miere
2 lingurițe de vaselină

Cum se prepară rețeta naturală pentru combaterea ridurilor:

Mai întâi topește vaselina pe baie de aburi, după care toarn-o într-un bol de lemn, alături de celelalte ingrediente. Amestecă-le bine până când se formează o compoziție omogenă. Depozitează crema într-un recipient de sticlă pe care să-l ții la frigider.

Pasta se aplică pe fața curată prin masarea feței cu mișcări circulare. După 30 de minute, îndepărtează masca și clătește-te cu apă din abundență.

Info: Substanțele benefice din compoziția ingredientelor se absorb în piele în 1-2 ore, așadar este de preferat să folosești acest remediu cu cel puțin 2 ore înainte de a merge la culcare.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Ultimele stiri

Stiri