luni, iunie 5, 2023

E uimitor ce s-a intamplat dupa ce a renuntat o luna la zahar si alcool! Tu ai face asta?

Cu totii am auzit de efectele negative pe care le are zaharul asupra organismului nostru si sutele  de motive pentru care ar trebui sa-l eliminam in intregime din dieta. Pentru a vedea daca eliminarea acestora face intr-adevar o diferenta, Sacha Harland a incercat sa traiasca o luna fara sa consume zahar sau alcool.

Sacha Harland nu a mai consumat zahar si alcool in cadrul unui experiment, pentru a vedea cum se simte organismul fara aceste doua produse nocive.

Inainte de a incepe experimentul, i s-au facut cateva analize care sa prezinte starea sa generala de sanatate, glicemia, tensiunea, conditia fizica si rezistenta la efort.

Apoi, Harland a ramas fara o multime de produse din casa, caci aproape toate alimentele procesate din supermarket contin zahar. Dieta urmata de Sacha Harland pentru a-si detoxifia organismul de zahar si alcool a fost alcatuita in mare parte din oua, iaurt, legume si fructe.

A mancat salate, fructe de toate felurile, sucuri naturale si lactate. Dupa o saptamana, Harland marturiseste in filmare ca este morocanos si ca e foarte greu sa renunti la zahar, scrie doctorulzilei.ro.

Un specialist explica, in materialul video, ca zaharul da dependenta, iar organismul isi va dori intotdeauna sa consume mai mult. De aceea, lui Sacha Harland ii este foame tot timpul si este foarte nervos, ca si cum ar fi in sevraj. Testul suprem este atunci cand merge in oras si vede fast-food-uri, reclame la bauturi carbogazoase. La cinematograf, prietena sa mananca floricele si bea o apa, pe cand Sacha Harland bea doar o apa.

Abia in ultima saptamana, Harland marturiseste ca nu are pofta de dulciuri la micul dejun pentru prima oara, semn ca organismul s-a detoxifiat si s-a obisnuit cu noul stil alimentar.

La finalul experimentului, Sacha Harland a mers din nou la medic unde a descoperit cu surprindere ca a slabit 4 kilograme, plus ca i-a scazut tensiunea si nivelul de colesterol.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri