joi, martie 30, 2023

Durerile articulare sunt o problema in Romania! Cand am aflat ce pot face aceste coji nu le-am mai aruncat niciodata!

Consumul de lamaie ajuta in tratamentul infectiilor gatului, indigestiei, constipatiei, problemelor dentare, febrei, hemoragiilor interne, reumatismului, arsurilor, excesului de greutate, problemelor parului, tulburarilor respiratorii, holerei si hipertensiunii arteriale. Apreciata mai ales pentru efectele sale terapeutice, multe generatii au recunoscut importanta lamaiei in intarirea sistemului imunitar si in terapia bolilor stomacului. Aceasta ajuta nu doar la purificarea sangelui ci ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Desi coaja de lamaie ajunge cel mai adesea in cosul de gunoi, aceasta are efecte similare asupra organismului.

Lamaia este fructul citric pe care-l folosim destul de des. In plus, pe langa beneficiile pe care stim ca le are, stiai ca coaja de lamaie pe care, in general o aruncam, ajuta la combaterea durerilor articulare?

Bogata in antioxidanti si vitamina C, lamaia poate fi folosita pentru a trata mai multe probleme de sanatate precum raceala, indigestia, infectiile bacteriene si laringita. In plus, elementele nutritive prezente in lamaie ajuta la intarirea sistemului imunitar, protejeaza stomacul si ajuta la curatarea ficatului

In afara de vitamina C, coaja de lamaie contine acid citric, acid formic, citronella si pectine, care ajuta in tratarea mai multor probleme de sanatate.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri