luni, mai 29, 2023

Detoxifierea organismului – Cele SASE organe vitale care merita atentia ta!

Fiecare dintre noi ar trebui sa ne privim organismul ca pe un intreg. In cazul unei detoxifieri, este important sa acordam atentie tuturor organelor si sa ne ingrijim de acestea cu aceasi atentie. Din acest motiv este important ce alimente si ce remedii pot avea o eficienta deosebita in detoxifierea organismului.

Trebuie sa ne imaginam corpul ca un mecanism extrem de complex, supus functionarii continue si, implicit, atacurilor exterioare, atacuri care, devenite constante, il slabesc. Factorii favorizanti sunt poluarea si alimentatia nesanatoasa. Oricat de puternic ar lupta, la un moment dat, sistemul imunitar cedeaza si astfel se pot instala bolile. Pentru a ne mentine sanatosi si energici cat mai mult timp, avem nevoie, de cel putin doua ori pe an, sa ne curatam organismul. O metoda extrem de eficienta este detoxificarea organelor vitale, organe responsabile de buna sa functionare.

Ficatul

Cel mai mare organ intern, cu peste 500 de functii, ficatul este centrul de reciclare al organismului. Acesta filtreaza si sorteaza toxinele si le directioneaza catre organul de excretie specific. Din acest motiv, cu toate ca celulele hepatice se pot regenera, fara o curatare constanta, ficatul poate obosi si poate intoarce toxinele in corp. Pentru detoxificare se recomanda consumul de ceaiuri de anghinare, papadie, brusture, coada-soricelului, talpa-gastei, cat si usturoi, varza, suc de iarba de grau si zeama de lamaie.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri