marți, februarie 7, 2023

Detalii socante dintr-un spital public din Capitala au iesit la iveala! Cum a devenit spitalul banca proprie a managerului!

Gazeta Sporturilor a publicat o serie de inregistrari audio si documente in care seful spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a acaparat la propriu spitalul public si isi umileste angajatii, injurandu-i si tratandu-i cu dispret.

Conform jurnalistului Catalin Tolontan, care a publicat pe blogul sau detalii despre aceasta ancheta jurnalistica, managerul spitalului Malaxa si-ar  fi pierdut cumpatul dupa ce angajataii l-au anuntat ca nu mai vor sa ii acopere ilegalitatile.

„Ba idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!” – se aude vocea managerului in inregistrarile audio.

Angajatii spitalului sustin ca Secureanu s-ar folosi de o firma-paravan pentru a deconta ilegal diferite sume de bani.

„In fiecare zi, managerul Florin Secureanu scoate intre 2.000 si 3.000 de lei cash din casieria spitalului pe facturi tiparite de baiatul de la IT!” – a declarat un angajat al Malaxa, sursa a Gazetei.

Conform relatarilor din interior si documentelor Gazetei, facturile firmelor-paravan ale managerului se fabrica pur si simplu in spital, iar stampila e in sertar. Pe urma banilor, ziarul a descoperit ca RYS Force Company SRL, firma prin care s-au operat mii de retrageri de cash, continua sa ia bani din spital, desi instanta a dizolvat-o in iulie 2015 si s-a radiat in noiembrie 2016.

„Spital al Primariei Capitalei, Malaxa are un buget urias! Cu cat s-a furat, se putea face inca un spital langa”, spune un alt angajat al clinicii de pe bariera Vergului – potrivit tolo.ro.

10.000 de euro pe luna, in ultimii doi ani, reprezinta doar ceea ce se scoate cash pe firma RYS din spital, potrivit listelor de plati.

Jurnalistul Catalin Tolontan mai afirma ca exista facturi in care se arata ca ”s-a ajuns pana la a deconta inmormantari ale rudelor unor cunostinte din primarie!”.

De asemenea, potrivit sursei citate, desi managerul spitalului Malaxa a acceptat initial dialogul, ulterior a aflat despre ce este vorba si si-a inchis telefonul.

Ultimele stiri

Stiri