luni, mai 29, 2023

Descoperirea uimitoare pe teritoriul Romaniei care face furori in lume! Comunistii au ascuns asta!

O descoperire a cercetatorilor romani face furori in intreaga lume.  Un obiect din aluminiu, care pare a fi lucrat manual, a fost descoperit pe teritoriul tarii noastre, istoricii spunand ca dateaza de acum 250.000 de ani si ca este dovada ca extraterestrii au vizitat, mai demult, Pamantul. Obiectele din aluminiu nu au fost produse de om pana acum aproximativ 200 de ani.

Detaliile acestei descoperiri nu au fost facute publice la momentul respectiv, obiectul fiind gasit in Romania comunista, in anul 1973, impreuna cu alte doua obiecte. Muncitorii care lucrau pe malurile Muresului, nu foarte departe de Aiud, au gasit cele trei lucruri la 10 metri sub pamant, scre Mirror.co.uk.

Acestea pareau ca au o forma neobisnuita si ca sunt antice, lucru ce a fost confirmat si de arheologii care au aparut imediat la fata locului. Doua obiecte au fost identificate de acestia drept fosile, in timp ce al treilea parea a fi o parte dintr-un obiect de metal faurit de om. Se crede ca obiectul, foarte usor de altfel, ar fi capatul unui topor, scrie A1.

Obiectul are 20 de centimetri lungime, 12,5 latime si 7 centimetri grosime. De asemenea, se crede ca aceasta ar fi o parte componenta a unui obiect zburator neidentificat si dovada ca am fost vizitati, in trecut, de o civilizatie extraterestra.

Ultimele stiri

Stiri