marți, mai 30, 2023

Depeche Mode vine in Romania. Vezi unde si cand…

Trupa Depeche Mode revine in Romania in 2017, la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, in cadrul Global Spirit Tour, pentru promovarea noului album „Spirit”, care va fi lansat in primavara anului viitor.

Cel de-al 18-lea turneu al trupei aduce primele show-uri live dupa succesul Delta Machine Tour, unul dintre cele mai mari si mai bine vandute turnee din 2013, care i-a adus pe Depeche Mode in fata a peste 2,5 milioane de fani in concerte cu casa inchisa din Europa si America de Nord.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei, ce continua succesul inregistrat de Delta Machine, album care a ajuns pe pozitia a cincea in topurile din 26 de tari si pe prima pozitie in topurile din 12 tari. „Spirit” este produs de James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco.

Global Spirit Tour va incepe in Suedia, pe 5 mai, cu un show pe Stockholm’s Friends Arena, si se va incheia pe 23 iulie, pe Cluj Arena. Formatia va mai sustine concerte in Belgia, Franta, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Rusia, Ucraina, Polonia.

Turneul va continua cu spectacole in America de Nord si America de Sud.

Biletele vor fi puse in vanzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior si in magazinele partenere, informeaza Emagic, organizatorii din Romania ai evenimentului, intr-un comunicat transmis AGERPRES.

„Suntem foarte incantati ca trupa a dorit sa-si intalneasca fanii din alte parti ale tarii si ne face mare placere sa revenim la Cluj-Napoca, mai ales ca am avut o colaborare minunata cu echipa de la Cluj Arena in 2012”, a declarat Laura Coroianu, director general Emagic, citata in comunicat.

 

Ultimele stiri

Stiri