sâmbătă, iunie 10, 2023

Declaratie scandaloasa a unui sef Samsung: ”Mai intai sa aiba fiecare copil tableta, apoi rezolvam problema toaletelor din curte”!

„Cred ca este de preferat sa avem tablete in scoli intai si abia apoi sa rezolvam cu toaleta din curte”, a declarat Cristian Cojocaru, directorul diviziei telecom de la  Samsung Romania, la o conferinta de tehnologie organizata de Ziarul Financiar. Citatul a reusit sa devina viral pe internet si a trecut si granitele tarii, ajungand pe un site francez.

Pe Facebook declaratia a fost intens comentata si oficialul Samsung a fost criticat de foarte multi, cei mai duri calificand declaratia ca fiind aberanta. Cei mai ingaduitori spun ca omul a avut o exprimare nefericita si ca a fost oarecum scoasa din context. Declaratiile complete le puteti citi pe Ziarul Financiar. Oficialul Samsung si-a cerut scuze miercuri pentru „exprimarea nefericita de ieri” si spune ca isi retrage declaratia.

„Imi pare rau pentru exprimarea nefericita din cadrul conferintei ZF Digital. Imi cer scuze si imi retrag declaratia. Cred cu tarie ca toti copiii merita conditii decente de viata si de educatie. Totodata, cred ca tehnologia este un pilon esential al educatiei, care va avea un impact pe termen lung asupra dezvoltarii societatii. Am facut aceasta afirmatie in contextul unei discutii despre evolutia inregistrata in zonele rurale, imi cer scuze daca am lezat prin declaratia mea pe cineva si as dori sa reafirm ca nu consider mai putin importante celelalte probleme cu care se confrunta mediul educational.”, a scris oficialul pe Facebook.

Declaratia a fost „taxata” dur pe Facebook, oficialul Samsung fiind rugat chiar sa stea cu o tableta pe WC-ul din fundul curtii.

Interesant este ca un site francez – phonandroid.com – a preluat declaratia si o comenteaza intr-un articol cu titlul:  Pour Samsung Roumanie, les tablettes a l¬ecole sont plus importantes que les toilettes.

Francezii spun ca, daca in Franta o astfel de declaratie ar fi considerata un pic ciudata, in Romania ea atinge un punct sensibil fiindca in multe scoli de la sate toaletele nu sunt in cladirea scolii, ci in curte, iar scolarii trebuie sa iasa din cladire ca sa le foloseasca, indiferent cat de rea este vremea, arata Hotnews.

Ultimele stiri

Stiri