sâmbătă, aprilie 1, 2023

Decizia CNSAS loveste gruparile Soros: Marian Munteanu nu a colaborat cu Securitatea!

Dupa ce de cateva luni, diversi ONG-isti din organizatiile finantate de George Soros strigau ca din gura de sarpe, alaturi de o parte a presei centrale, ca Marian Munteanu a turnat la securitate sub numele de cod Ioan, astazi, membrii CNSAS, in unanimitate, au dat o sentinta care va tulbura rau jocurile politice: Marian Munteanu nu a colaborat cu securitatea, arata cunoastelumea.

Intr-o interventie telefonica pentru stirile B1 TV, Munteanu, fost lider al studentilor din Piata Universitatii, in 1990, a declarat ca ar fi candidat la alegerile parlamentare din acest an indiferent de decizia CNSAS.

”De 26 de ani asupra mea exista atacuri de genul acesta. Eu ma bucur si salut decizia colegiului CNSAS si ma bucur ca distinsii membri ai colegiului nu au cedat si au ignorat presiunile venite din partea unor zone deloc dezinteresate politic care au intretinut acest scandal in jurul meu. Grupurile sorosiste, zise de mari reprezentati ai societatii civile, de fapt de niste agitatori care au facut aceasta campanie si cateva unelte ale unor politicieni, deranjati de cresterera Aliantei Noastre Romania.

Suntem intr-o tara in care se jefuieste tot si toti se luau de mine.

Eu as fi candidat oricum, dar ma bucur ca in ceasul al 12-lea s-a incheiat un capitol si mergem mai departe, ne vedem de treburile noastre”, a declarat Marian Muntenu.

Ultimele stiri

Stiri