luni, mai 29, 2023

Dalai Lama dezvaluie reteta secreta care iti reda energia! Afla cum vei putea fi plin de viata!

Pentru problemele din prezent ale oamenilor, Dalai Lama a formulat o serie de solutii pentru a ne recapata energia.

Te simti epuizat in mod constant si nu intelegi ce se intampla cu tine? Motivul ar putea sta in mentinerea unor obiceiuri care ne seaca de energie si de care nu stim cum sa scapam. Solutia este simpla: trebuie sa ai vointa de a depasi ce te macina. Astfel, „Bright Side“ arata care sunt cele zece lucruri care iti fura energia si ce solutii ar putea sa fie pentru fiecare, conform sfaturilor date de Dalai Lama.

Respecta-ti promisiunile
Nu face promisiuni pe care nu le poti pastra. in incercarea de a fi dragut vei ajunge ca lumea sa te priveasca cu alti ochi. Asa ca, daca faci o promisiune tine-te de ea.

Stai departe de oamenii toxici
De multe ori, din dorinta de a ajuta oamenii, ajungem sa primim plangeri si energii negative de la altii. inconjoara-te de oameni pozitivi si evita-i pe cei pe care ii consideri toxici.

Plateste-ti facturile la timp
„Nu datora nimic nimanui“, ar trebui sa fie un motto al vietii tale. Plateste-ti datoriile la timp. Trateaza-i pe ceilalti asa cum ti-ai dori sa fii tratat.

Invata sa ierti
Daca alegem sa traim fara a ierta, atunci alegem sa suferim. in loc sa te otravesti cu ura alege sa ierti si sa treci mai departe, indiferent daca cineva iti merita sau nu iertarea. Fa asta ca sa fii in pace cu tine. O sa simti ca ti s-a luat o greutate de pe umeri.

Concentreaza-te pe ceea ce iti place sa faci
Uneori trebuie sa facem lucruri care nu ne plac, dar, in acest caz, incearca sa rezolvi sarcinile impuse dupa care sa te concentrezi pe ceea ce iti place sa faci.

Fiecare scop la timpul lui
E timp sa te odihnesti si timp pentru a actiona. Ambele sunt importante si necesare in viata. Nu uita asta.

Nu face dezordine si fa ceva nou
Daca vrei ca viata ta sa fie in ordine, atunci pune-ti hainele in ordine. incepe prin a reamenaja dormitorul sau lucrurile din dulap. Casa ta este o reflectare a energiei pe care o ai, iar dezordinea blocheaza fluxul normal al energiei. Asa ca daca vrei sa ai mintea limpede incepe prin a aranja lucrurile din spatiul personal.

Infrunta belelele
Nu te ascunde de confruntari, daca ceva te deranjeaza exprima-ti opinia si nu tine in tine. Nu astepta ca solutia sa pice din ceruri. De cele mai multe ori e chiar in jurul tau, trebuie doar sa fii atent.

Nu iti neglija sanatatea
Nici macar cea mai stralucita minte nu poate sa functioneze fara o sanatatea de fier. Cei care au grija atat de sanatatea fizica, dar si de cea psihica sunt cei mai fericiti. Petrece suficient timp avand grija de corpul tau.

Lasa viata sa aiba un curs normal
Esti parte din tot, iar totul e parte din tine. Nu te mai lupta cu viata, accept-o asa cum e si lasa-te purtat de val. Adu-ti aminte ca tu esti cel care manuieste barca, scrie Adevarul.

Ultimele stiri

Stiri