joi, martie 23, 2023

Daca ti se ingrasa parul repede, probabil faci aceste greseli

Daca ai schimbat numeroase sampoane, dar aceasta problema persista, probabil, ti-ai dat seama deja ca problema nu este reprezentata de samponul pe care-l folosesti. Exista alte greseli destul de comune care accelereaza ingrasarea parului. In continuare iti vom dezvalui principalele motive pentru care ti se ingrasa parul foarte repede.

Ţi se îngraşă părul foarte repede, indiferent cât de des te-ai spăla pe cap sau ce şampon ai folosi? Ei bine, de vină s-ar putea să fie câteva obiceiuri greşite pe care poate nici nu le conştientizezi!

Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le faci atunci când te speli pe cap şi care pot fi motivul pentru care ți se îngrașă părul repede:

1. Nu îţi descurci părul înainte de şamponare

Un păr excesiv de încurcat şi de încărcat cu produse de styling are nevoie de ajutor. Are nevoie de susţinere. Aşadar, nu uita: descurcarea părului înainte de şamponare ajută foarte mult la curăţarea şi îngrijirea corectă a acestuia. Ceea ce înseamnă şi că îl poţi manevră mai uşor.

2. Folosești mereu acelaşi tip de şampon

Este bine să alternezi o dată la câteva luni şamponul: când cel pentru păr vopsit, când cel pentru păr hidratat. În funcţie de nevoile părului, de structura lui. De ce? Pentru ca părul să nu se obişnuiască cu aceleaşi ingrediente şi să nu rişti să ai o acumulare nedorită la nivelul scalpului şi părului.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri