marți, mai 30, 2023

Daca doresci sa scapi de fumat aceste plante minune te pot ajuta enorm!

Nu este foarte usor sa scapi de tigari, mai ales ca mecanismul din spatele acestei dependente este unul foarte bine pus la punct. Fiecare tigara fumata acum o cere pe urmatoarea si tot asa. Cu toate acestea, exista anumite plante care pot usura renuntarea la acest obicei. In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai eficienta plante care te pot ajuta sa renunti la acest obicei.

Unele plante pot sa fie un ajutor perfect pentru a scapa de tigari. Toate aceste plante sustin eliminarea nicotinei din organism si reduc simptomele sevrajului.

Lobelia este o specie de plante originara din Statele Unite, care te ajuta sa depasesti starile de sevraj asociate primelor saptamani de renuntare la tigari. Nu vei mai resimti acut pofta de a fuma si, potrivit specialistilor americani, o poti folosi chiar daca nu ai renuntat la tigari, pentru ca gustul plantei asociat cu nicotina este neplacut si in timp vei renunta la tigari.

Sunatoarea este o planta care ajuta la calmarea si reducerea atacurilor de panica si starilor de anxietate. Se recomanda persoanelor care au renuntat la tigari pentru ca indeparteaza starea de panica asociata lipsei de tutun. Specialistii sunt de parere ca ceaiurile de sunatoare sunt utile inca din prima zi in care ai renuntat la acest viciu, atunci cand resimti acut nevoia de a fuma.

Cimicifuga este o planta originara din Canada. Indeparteaza starile de iritabilitate si are si rol sedativ, tocmai de aceea se recomanda in primele saptamani de la renuntarea la tigari.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri