marți, mai 30, 2023

Curata-ti arterele cu remediul chinezesc vechi de mii de ani! Medicina tibetana ajunge si in Romania!

Infundarea arterelor si a vaselor de sange pune in pericol sanatatea inimii. Pentru a preveni aceste probleme, popoarele antice foloseau un remediu simplu, dar cu efecte maxime. Afla despre ce este vorba.

Inima este motorul care pulseaza viata, iar sanatatea acesteia este pusa grav in pericol atunci cand arterele si vasele de sange sunt infundate.

Infundarea, ingustarea si pierderea elasticitatii vaselor de sange sunt cauzate de depozitele de colesterol si grasimi transformate in placi de aterom, care se depun pe peretii venelor.

Cand depozitele de grasimi de pe peretii vaselor cresc semnificativ, incep sa se manifeste complicatiile aterosclerozei dintre care, cele mai importante sunt reprezentate de accidentul vascular cerebral si de boala cardiaca ischemica.

Pentru a avea grija de sanatatea inimii si pentru a preintampina aceste situatii grave, va recomandam sa incercati aceasta reteta antica chinezeasca, care ajuta in mod eficient la desfundarea arterelor si a vaselor de sange.

Remediul, preparat pe baza de usturoi, a fost descoperit in China si lasat mostenire scrisa urmasilor pe o placuta de argila, intr-un templu tibetan. Preparatul este un adevarat elixir, care indeparteaza din organism depunerile de grasime, il apara de ateroscleroza, preintampina aparitia infarctului, a stenocadiei si formarea tumorilor. Folosirea ei regulata imbunatateste vederea si are efecte de intinerire si energizare a organismului.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri