luni, iunie 5, 2023

CTP: „Niciun partid nu a facut atat de mult rau Romaniei precum PSD. Raul facut acestei tari de PSD-ul lui Dragnea nu are egal”

Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri seara, la Digi24 ca niciun partid din istoria ultimilor 30 de ani nu a fact atat de mult rau Romaniei precum PSD.

„Raul facut acestei tari de PSD-ul lui Dragnea nu are egal. Liberalii au o gramada de vicii, de metehne, dar niciodata liberalii nu au vrut, Tariceanu a fost pesedist, nu au dorit sa distruga statul de drept, sa distruga justitia, sa scoata Romania din Europa. Niciun alt partid nu a dorit asta, cum a facut PSD in ultimii trei ani”, a declarat CTP la Digi24.

El a tinut sa scoata in evidenta si modul „fascinant” in care liderii PSD ii mint pe romani „fara sa tresara”.

„Este fascinanta capacitatea acestor oameni de a minti fara sa tresara, in vazul intregii tari, asta este o calitate exceptionala. Sa nu ai un moment de jena, de sovaiala. Intotdeauna se vehiculeaza sentimente din cele mai nobile, dragoste fata de popor, daruire fata de natiune.

Daca ai un cap cat de cat limpede si iti dai seama ce este in spatele acestor vorbe.

Zbiara dansii ca se incalca flagrant cele mai elementare reguli ale democratiei, pentru ca se schimba regulile in timpul jocului. Asta fac acum, inainte de alegerile europarlamentare, acelasi PSD, in afara de Dragnea sunt tot aia, se chinuiau in toate felurile sa suceasca gatul referendumului lui Iohannis, sa schimbe regulile astfel incat oamenii sa nu voteze la referendum. Acum vin ca si cum ei au fost aparatorii democratiei de cand se stiu, nu clipeste domnul Ciolacu.

De ce ii intereasza acum respectarea democratiei, pentru ca stiu ca in doua tururi ar avea probleme foarte mari. Daca n-ar sti, nu i-ar interesa, nici democratia, nici incalcarea regulilor”, a mai spus CTP.

Ultimele stiri

Stiri