CSAT a avizat favorabil bugetele pe siguranta nationala! Ce spune Iohannis despre proiectul de buget!

736

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca CSAT a avizat favorabil proiectele de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale, seful statului precizand ca premierul s-a angajat ca, la rectificarea bugetara, ”sa vina in completarea acestor sume, acolo unde apar probleme, in special in domeniul salarizarii personalului”.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT ca proiectul de buget pregatit de Guvern si care ar urma sa fie trimis Parlamentului este unul problematic, care prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor. seful statului a apreciat ca bugetul este prea optimist si supraevaluat, fara sa existe o explicatie pertinenta pentru aceasta crestere foarte mare.

„Guvernul a pregatit un proiect de buget pe care doreste sa il trimita in Parlament (…) Acest buget pe care Guvernul l-a pregatit mi se pare problematic. Prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor si, dupa parerea mea si a specialistilor, este prea optimist si supraevaluat fara sa existe o explicatie pertinenta pentru aceasta crestere foarte mare”, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, care a avut pe agenda avizarea bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale.

Presedintele a anuntat, totodata, ca CSAT a avizat favorabil proiectele de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale, seful statului precizand ca premierul s-a angajat ca, la rectificarea bugetara, ”sa vina in completarea acestor sume, acolo unde apar probleme, in special in domeniul salarizarii personalului”, arata News.