luni, iunie 5, 2023

Criminalul din Mehedinti, care a incendiat o adolescenta, a murit in spital: „A fost adus in stare grava, in coma de gradul 4”

Barbatul care a incediat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, folosind lenjeria intima si tricoul.

”El a venit de la inceput foarte grav, a facut acolo stop cardio-respirator, in penitenciar, in momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanta si adus in stare grava, in coma de gradul 4 la noi, fara sanse practice de a supravietui. Starea s-a agravat permanent, a aparut febra mare de tip central care nu mai scadea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am asteptat sa prinda dimineata. A decedat aseara, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judetean Mehedinti, citat de news.ro.

Joi, IPJ Mehedinti a anuntat ca Ion Turnagiu, retinut pentru 30 de zile dupa ce a incendiat o fata de 17 ani, a incercat sa se sinucida, folosindu-se de obiectele vestimentare”.

Barbatul a folosit lenjeria intima si tricopul pentru a incerca sa se spanzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane si a fost condamnat la inchisoare pe viata, fiind eliberat dupa 25 de ani. Dupa ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Stiri