joi, iunie 8, 2023

Comedoanele de pe fata iti fac probleme? Orice roman poate folosi aceasta reteta simpla pentru a scapa de ele!

Nu mai este nevoie sa-ti ascunzi punctele negre de pe fata cu machiaj sau sa-ti supui pielea delicata produselor de exfoliere dure. Fie ca sunt legate de varsta, pete de varsta sau acnee, natura iti ofera alternative naturale prin care poti elimina aceste mici imperfectiuni de pe fata ta.

Punctele negre de pe fata reprezinta o problema atat pentru femei, cat si pentru barbati. Comedoanele deschise de pe fata apar cel mai frecvent in adolescenta, atunci cand pielea sufera schimbari din cauza tulburarilor hormonale. In cazul in care si adultii se confrunta cu aceasta problema, este cazul sa se descopere cauzele aparitiei si sa se gaseasca solutii prin care punctele negre pot fi indepartate.

Potrivit dermatologilor, aparitia punctelor negre pe fata poate fi cauzata de consumul anumitor alimente, de produsele cosmetice de calitate slaba sau de procedurile de curatare excesiva a pielii. Pentru a scapa de punctele negre de pe fata putem recurge la niste metode destul de simple, avand nevoie doar de o jumatate de lamaie si de o lingurita de miere. Mai exact, pe bucata de lamaie se pune putina miere, dupa care se maseaza zonele faciale cu probleme. Apoi, amestecul de miere si lamaie se lasa pe suprafata fetei sa actioneze timp de 5-7 minute, dupa care fata se spala cu ceai de musetel. Se recomanda sa se recurga la o astfel de procedura cel mult de doua ori pe saptamana, deoarece pielea devine neteda si fara urme de puncte negre chiar dupa prima aplicare.

Sursa: Rador

Ultimele stiri

Stiri