Colesterolul poate fi redus fara medicamente! Acest suc poate face asta si nu numai!

984

 

Cu totii stim ca starea noastra de sanatate poate fi afectata in mod negativ de nivelul de colesterol rau care exista la nivelul sistemului sanguin. Citeste in continuare pentru a afla cum poate fi redus nivelul de colesterol fara a apela la ajutorul medicamentelor din farmacii.

Aloe vera este un ingredient versatil prezent in majoritatea bucatariilor din intreaga lume. Si, pentru ca are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, gelul de aloe vera este folosit in tratarea mai multor probleme de sanatate.

Aloe vera este foarte bun pentru par si piele. Dar gelul si sucul de aloe vera sunt bogate in antioxidanti, care au beneficii asupra corpului uman.

Sucul contine multi antioxidanti si antibiotice care stimuleaza cresterea celulelor. De asemenea, este perfect pentru tratarea infectiilor din organism si combaterea durerilor cronice.

Iata ce afectiuni previi daca bei suc de aloe vera in fiecare zi:

Trateaza peristaltismul intestinal

Sucul de aloe vera este o sursa de antioxidanti  care ajuta la tratarea peristaltismului intestinal. Totodata, datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le contine, este foarte bun pentru prevenirea problemelor digestive.

Perfect pentru sanatatea orala

Studiile recente arata ca persoanele care beau suc de aloe vera au dantura foarte sanatoasa. Asadar, daca este baut un pahar cu suc de aloe vera in fiecare zi previi formarea de placa pe dinti si aparitia durerilor dentare.

Reduce colesterolul rau

Bautul de suc de aloe vera regulat ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau, si-l stimuleaza pe cel bun in organism. De asemenea, este redus numarul trigliceridelor din organism, fiind mentinut astfel nivelul de colesterol.

Previne diabetul

Potrivit doctorilor, sucul de aloe vera este bun pentru persoanele care sufera de diabet. Bautul de suc in fiecare zi  ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange.

Ajuta la tratarea sinusurilor

Daca te confrunti des cu infundarea sinusurilor, ar trebui sa incepi sa bei in fiecare zi cate un pahar cu suc de aloe vera.  Aceasta planta este bogata in magneziu, care actioneaza ca un antihistaminic, reducand astfel problemele provocate de sinusuri.

Cum sa faci gel de aloe vera acasa:

Ia cateva frunze de aloe vera si tai-le pe jumatate. Apoi, scoti gelul din interior si-l pui intr-un vas. Adaugi apa peste el si amesteci bine cu o lingura. Pui sucul in frigider si il poti bea pe o perioada de trei zile.

Sursa: clicksanatate.ro