luni, mai 29, 2023

Chipul tau este fereastra starii tale de sanatate – Iata ce poti afla privind chipul unei persoane!

Asa cum ochii sunt fereastra sufletului nostru prin care putem citi dispozitia unei persoane, la fel si fata este fereastra starii de sanatate a unei persoane. Aspectul fetei poate spune foarte multe despre starea noastra de sanatate si nu numai la modul general, ci poate dezvalui anumite probleme serioase de sanatate. Știați ca, daca ai ochii bulbucați, este posibil sa ai probleme cu tiroida? Afla care sunt parțile feței ce-ți arata de ce boli riști sa suferi!

Ochi

Prezența cercurilor albe in iris poate fi un semn al colesterolului ridicat. Acumularea de grasime se poate manifesta prin depuneri de celule adipoase sau coșuri pe pleoape sau pe pielea din jurul ochilor.

In plus, pleoapele cazute pot indica paralizia faciala periferica (paralizia Bell), care apare in urma leziunilor unor nervi.

Gura

Daca ai dinții mici, este posibil sa fie din cauza acidului gastric in exces și a eructațiilor frecvente. Limba neagra este rezultatul unei igiene orale precare, fumatului ori poate sa apara in urma efectelor secundare ale administrarii antibioticelor. Un strat negru pe limba apare, de obicei, din cauza dezvoltarii excesive a bacteriilor.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri