joi, martie 30, 2023

Cele TREI motive pentru care toata Romania ar trebui sa consume suc de varza

Desi un este la fel de folosita sub forma de suc ca portocalele, varza contine mai multa vitamina C decat aceste fructe. Datorita continutului redus de calorii si cantitatii mari de antioxidanti  si minerale, sucul de sfecla este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca starea de sanatate.

Varza este folosita pentru tratarea multor probleme de sanatate inca din cele mai vechi timpuri, iar in zilele noastre oamenii de stiinta i-au evidentiat proprietatile terapeutice in urma numeroaselor studii.

Detoxifiaza organismul

Cea mai importanta proprietate a sa este de dezintoxicare, avand o afinitate deosebita pentru toxine, pe care le atrage si le elimina, contribuind la curatarea organismului de „deseurile” ce intretin boala.

Vindeca ulcerul gastric

Varza este indicata in afectiuni respiratorii, gastrice, intestinale (colite ulceroase, parazitoze), slabiciune generala, anemie. Profesorul Garnett-Cheney, de la Scoala de Medicina din cadrul Universitatii Stanford, a tratat cu suc de varza 65 de persoane cu ulcer gastric, dintre care 63 s-au vindecat in numai trei saptamani de tratament.

Elimina oxiurii si limbricii

Medicii specialisti recomanda copiilor sa bea suc de varza alba, deoarece actioneaza eficient impotriva oxiurilor si limbricilor. Se consuma cate o jumatate de pahar, dimineata si seara.

Sursa: kfetele.ro 

Ultimele stiri

Stiri