Cele mai eficiente naturisme pentru regenerare hepatica

727

 

Ficatul este un organ foarte important care joaca un rol esential in procesul metabolismului si de el depinde sanatatea intregului organism. In cazul unor afectiuni hepatice, cele mai eficiente remedii raman in continuare cele naturiste. Iti vom prezenta in continuare cateva dintre ele.

Ficatul se poate reface in mod natural, fara medicamente, cu ajutorul unor plante si legume care srimuleaza eliminarea toxinelor si a bilei, scad nivelul trigliceridelor si al colesterolului.

Anghinarea

Este un remediu sigur, natural si ieftin pentru afectiunile ficatului.

Aceasta leguma contine un ingredient activ, numit cynarin, care protejeaza celula hepatica de toxinele provenite in special din alcool si din substantele chimice, regenereaza ficatul, stimuleaza bila, reduce colesterolul si trigliceridele.

Papadia

Eficiente in tratarea bolilor ficatului, frunzele proaspete de papadie, curatate si spalate bine, pot fi amestecate in salate.

Tinctura obtinuta din papadie pe care o gasesti in magazinele de produse naturiste sunt folositoare pentru sanatatea ficatului si a celorlalte organe si glande.

Armurariul

Este recomandat pentru o cura naturala de vindecare a ficatului. Aceasta planta, numita si ciulinul laptelui, contine un antioxidant, silimarina, si poate fi folosita pe termen lung.

Cercetatorii au demonstrat ca silimarina poate imbunatati sanatatea hepatica in caz de ciroza, hepatita cronica si alte boli inflamatorii ale ficatului.

Sursa: clicksanatate.ro