sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cele mai ciudate hobby-uri feminine!

In Marea Britanie, a fost publicat un calendar pentru anul 2017, cu femei care au cele mai bizare si absurde hobby-uri. Jackie Smith in varsta de 72 de ani este „vedeta” calendarului pe luna august, cu o pasiune cel putin ciudata – colectarea de sarma ghimpata.

Ea si-a descoperit acest hobby dupa ce a calatorit in SUA, impreuna cu sotul ei si a gasit mai multe tipuri de sarma ghimpata, dintre care 90 au intrat in colecția sa. Un alt personaj interesant este Dawn Walker, o doamna care colecţioneaza orice fel de creioane. Ea este curatorul Muzeului Creioanelor din comitatul Cumberland, unde este expus si cel mai lung creion colorat din lume, cu o dimensiune de 8,22 metri.

Amatorii de calatorii vor fi incantati sa vada o colectie impresionanta de indicatoare rutiere de culoare cafenie. Acesta este hobby-ul Amandei Hone, in varsta de 36 de ani. Tanara a creat si un site intitulat „Follow the brown signs”, pe care a publicat fotografii cu acest tip de indicatoare turistice. Creatorii calendarului inedit, Dull Men’s Club, au petrecut un an in cautarea celor mai bizare hobby-uri feminine din Marea Britanie.

Sursa: RADOR

Ultimele stiri

Stiri