duminică, iunie 20, 2021

Cele mai bune alegeri naturiste pentru imbunatatirea fertilitatii masculine

 

Stilul de viata actual, sedentarismul, alimentatia nesanatoasa si poluarea sunt numai cativa dintre factorii care au contribuit la scaderea calitatii spermei si a fertilitatii masculine. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai bune alegeri naturiste pentru imbunatatirea fertilitatii masculine.

Din ce in ce mai multi barbati au probleme de feritilitate. Stresul, sedentarismul, obezitatea, alimentatia nesanatoasa, poluarea sunt factori care scad calitatea spermei. Iata 7 plante care imbunatatesc fertilitatea masculina.

Exista plante care imbunatatesc fertilitatea masculina si au fost folosite de mii de ani pentru a combate infertilitatea masculina. Cele mai multe ajuta sistemul endocrin. Pentru cele mai bunerezultate, acestea trebuie administrate pe o perioada de trei-sase luni.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Ginsengul american (Panax quinquefolius)

Ginsengul american sustine un apetit sexual sanatos. Combate disfuctia erectila si cresteperformantele sexuale ale barbatilor. Ajuta la stabilirea unui echilibru hormonal in corp, combate stresul si stimuleaza sistemul imunitar.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Ashwagandha (Withania somnifera)

Este o planta folosita traditional in medicina idniana ayurvedica pentru a creste apetitul sexual si a imbunatati calitatea spermei. Ashwagandha sustine functia sistemului endocrin siechilibrul hormonal.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Iarba-tapului(Epimedium grandiflorum)

Iarba-tapului este un binecunoscut afrodiziac. Creste libidoul si imbunatateste performantele sexuale. In plus, contine un ingredient activ care stimuleaza circulatia sangvina.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Troscotul chinezesc (Polygonum multiflorum)

Troscotul chinezesc era recomandat barbatilor cu un libodou scazut, in caz de disfuctie erectila si pentru a imbunatati calitatea spermei (creste numarul de spermatozoizi si mobilitatea lor). Aceasta planta ajuta barbatii sa ramana fertili pana la varste mai inaintate.

Vrei sa ramai insarcinata? Evita neaparat aceste alimente!

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Ginkgo biloba

Ginkgo biloba este cel mai bun remediu in caz de disfunctie erectila. Stimuleaza circulatia sangvina in zona organelor sexuale. Contine antioxidanti care ajuta la cresterea calitatii spermei.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Goji (Lycium barbarum, L.chinense)

Fructele goji protejeaza sperma si ajuta sa se conserve mai bine. Imbunatatesc si cantitatea si calitatea spermei. Ajuta la stabilirea echilibrului hormonal si protejeaza ficatul.

Plante care imbunatatesc fertilitatea masculina. Maca (Lepidium meyenii)

Consumul regulat de maca creste libidoul, volumul spermei, cantitatea si motilitatea spermatozoizilor. Maca poate fi consumata sub forma de capsule sau adaugata sub forma depraf in sucuri de fructe.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Ultimele stiri

Stiri