marți, mai 30, 2023

Cel mai eficient remediu impotriva negilor si herpesului – Aceasta planta creste in Romania!

Desi pare o banala planta, rostopasca este folosita in tratarea a peste 150 de afectiuni, printre care si temutul cancer. Cea mai mare eficienta o demonstreaza in tratarea negilor si a herpesului, dar nu numai. Iata ce poate face aceasta planta:

Amelioreaza starea bolnavilor de cancerul

Au fost studiate efectele acestei plante asupra cancerului. Din cercetarile facute, se pare ca sucul de rostopasca aplicat pe zonele afectate de cancerul de piele, dar și pe tumorile exteriorizate, face adevarate minuni, in timp ce pulberea administrata intern aduce alinare celor care sufera de cancer.

Se ia un sfert de lingurița de pulbere de rostopasca de 4 ori pe zi, in cure de doua luni, cu 3 saptamani de pauza.

Te scapa de negi

Dupa cum i se mai spune in popor – iarba pentru negi – rostopasca este primul remediu naturist pe care l-ai putea incerca daca ai negi. Ce trebuie sa faci? In fiecare dimineața și seara, pui pe zona afectata suc de rostopasca. La intervale scurte de timp aplici din nou suc. Repeți procedura de 6 – 7 ori. Astfel, sucul va putea sa acționeze cat mai bine. La final, speli zona cu apa. Dupa o luna și jumatate in care urmezi acest tratament, negii dispar.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri