sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cel mai eficient remediu anti-cancer acum si in Romania! Iata cum se prepara si care este secretul din spatele eficientei sale!

Cancerul a ajuns principala cauza de mortalitate in lume, milioane de oameni pierzandu-si viata din cauza acestei boli despre care se crede ca va deveni o adevarata epidemie pana in anul 2050. Exista peste 100 de tipuri de neoplasm, unele mai rele decat altele.

Unul din principalele sfaturi oferite de naturopati pentru preventia si tratarea cancerului este acela de a consuma alimente cu un pH ridicat pentru a alcaliniza (oxigena) corpul in cel mai scurt timp.

Combinatia de otet de mere, bicarbonat de sodiu si sirop de artar reprezinta cea mai eficienta solutie pentru a obtine acest efect.

Potrivit life-saving-naturalcures-and-naturalremedies.com, amestecul a fost realizat initial de Jim Kelmun, care s-a tratat de cancer cu ajutorul acestui tratament natural.

Otetul de mere este unul din cele mai puternice produse, utilizat de mii de ani. Hippocrate, parintele medicinei, il considera un antibiotic eficient si il folosea pentru a-si trata pacientii. Otetul de mere distruge germenii patogeni din corp si ajuta la refacerea bacteriilor bune din organism.

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul principal al acestui tratament impotriva cancerului. Alcalinizeaza organismul foarte rapid si stopeaza dezvoltarea celulelor canceroase. In plus, nu are niciun efect secundar.

Chiar daca majoritatea persoanelor stiu ca bicarbonatul de sodiu este eficient in gospodarie pentru indepartarea petelor, dar in realitate, face o adevarata curatenie in corp.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri