sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cearcanele nu au nici o sansa in fata acestor remedii naturale!

 

Nimanui nu-i place sa se afiseze in fata colegilor de serviciu cu cearcane dupa o noapte de distractie. In cazul in care ai cautat o solutie, dar nu ai gasit-o, noi iti oferim nu una, ci zece remedii eficiente care vor elimina aceasta problema imediat.

Cauzele aparitiei cearcanelor sunt multiple printre care imbatranire, alergii, stres, oboseala sau tutun. Ziarul Libertatea prezinta 10 remedii naturale care te ajuta sa scapi de ele.

Cataplasma cu felii de cartofi. Rade un cartof crud si striveste-l. Pune mixtura intre doua dischete de bumbac si tine-le pe zona cearcanelor 15 minute. Cartofii au agenti de albire si vor reduce in mod natural cearcanele tale.

Miere. Amesteca o lingurita cu miere de salcam cu 100 ml de apa calduta. Imbiba doua dischete cu acest amestec. Lasa-le pe ochi timp de 10 minute. Clateste cu apa.

Saculeti cu ceai verde. Dupa ce ai infuzat ceaiul, nu arunca pliculetele! Lasa-le la racit in frigider inca 5 minute. Pune-le apoi pe ochi si stai asa 15 minute, apoi da-le deoparte. Cearcanele tale se vor atenua.

Linguri reci. O alta metoda usor de realizat este cu ajutorul lingurilor puse in frigider. Pune-le seara, iar dimineata aplica-le sub ochi timp de cateva minute.

Cuburi de gheata. Ia o bucata de panza si pune pe ea cateva cuburi de gheata. Trece-le delicat pe pleoape timp de caeva minute. Rezultatul e va surprinde.

O masca cu gel pentru ochi. Aplica o masca cu gel pe ochi. Tine-o in frigider peste noapte, iar dimineata, cand te scoli, pune-o pe ochi 5-10 minute. E decongestioanta si lupta impotriva cearcanelor.

Castravetele. Imaginile cu felii de castraveti pe ochi sunt cunoscute de pe vremea bunicilor noastre. Ele le foloseau pentru a elimina pungile si cearcanele de sub ochi. Taie doua felii de castravete, lasa-le la rece o ora in frigider. Stai culcata pe spate si pune-le pe ochii inchisi 10-15minute.

Zat de cafea. Amesteca intr-un bol o lingurita de iaurt cu una de zat de cafea si cateva picaturi de suc de lamaie. Tine preparatul la frigider cateva ore. Apoi aplica-l pe zona cearcanelor timp de 15 minute. Clateste!

Lapte. Imbiba doua comprese cu lapte. Lasa-le 10 minute sub ochi. Privirea ta se va inviora.

Apa de trandafiri elimina toxinele care se aduna sub piele si produc cearcane. Ia un prosop de bumbac si imbiba-l cu apa de trandafiri. Tine-l pe fata 10 minute.

Sursa: ziarulunirea.ro

Ultimele stiri

Stiri