marți, februarie 7, 2023

Cat te costa sa scapi de stres cu Valerie Ciolos!

 

Sotia fostului Premier Dacian Ciolos, Valérie, a anuntat ca a lansat inscrierile pentru ultimele cursuri de tehnici de reducere a stresului (MBSR) ale anului 2017.

”Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) a fost conceput si dezvoltat in cadrul University of Massachusetts Medical School, din Statele Unite, de catre Prof. Dr. Jon Kabat-Zinn. Din 1979 si pana astazi, mai mult de 24.000 pacienti au trecut prin programul acesta”, scrie Valérie Ciolos, pe blogul sau.

Concret, este vorba de tehnici de medidatie, dupa modelul budist, prin care se elibereaza mintea de ganduri si stres. Cursantii stau comod pe pernute asezate pe podea si, cu ochii inchisi, incearca sa se elibereze de problemele lor.

Pentru fiecare atelier, grupa va fi formata din 6-12 participanti. Atelierul consta 8 sesiuni de cate 2 ore si jumatate fiecare, plus o zi intreaga de practica. Acesta este precedat de o sesiune de informare si de validare a inscrierilor desfasurata, de obicei, in preziua primei sesiuni formale. Cursurile dureaza 30 de ore (circa opt saptamani) si costa 1.350 lei .

Cine este Valérie Ciolos-Villemin
”Este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificata de catre University of Massachusetts Medical School, institutia unde a fost fondata aceasta metoda recunoscuta in toata lumea şi folosita cu succes in medicina, educatie sau in mediul de business. Cu o tripla formare universitara in stiintele vietii, dezvoltare socio-economica si stiinte economice, si cu un doctorat despre restructurarea economiilor in tranzitie, Valérie a lucrat intai ca cercetator si, mai apoi, ca practician in evolutia sistemelor socio-economice. Valérie compune si canta sub pseudonimul Yohanna Grace, o pasiune din copilarie”, se prezinta Valérie Ciolos.

Ultimele stiri

Stiri