Cat de nesigur este Bucurestiul! Raspunsul te va pune pe ganduri!

675

Calitatea vietii in orice tara scade semnificativ atunci cand siguranta personala este in pericol. Asa se intampla atunci cand traiesti intr-un loc marcat de crime si alte infractiuni, si exista teama de atentate teroriste.

Mercer, una dintre cele mai mari firme de consultanta de resurse umane din lume, a lansat Indexul anula de Calitate a Vietii, unul dintre clasamente referindu-se la zonele sigure in care sa traiesti si sa lucrezi.

In clasament apar orase pe baza datelor din 2015, astfel ca recentele atacuri teroriste din Europa nu au fost contabilizate. Acestea vor fi luate in considerare pentru clasamentul de anul viitor.

TOPUL celor mai nesigure orase din Europa, conform Business Insider.

12. Paris

11. Londra

10. Bucuresti

9. Zagreb

8. Riga

7. Roma

6. Madrid

5. Budapesta

4. Sofia

3. Atena

2. Belgrad

1. Kiev.

Cele mai sigure orașe din lume se afla in vestul Europei

in ciuda problemelor de securitate din ultimii ani, calitatea vietii in Europa de Vest ramane cea mai inalta din lume. Viena este in continuare pe primul loc, pentru a optulea an la rand. Este urmat de alte doua orase din spatiul germanofon, Zurich, pe locul 2 si Munchen, pe 4. Singurele orase din afara Europei care intra in top 5 sunt Auckland, din Noua Zeelanda si Vancouver, din Canada, scrie digi24.ro.