marți, mai 30, 2023

Care este varsta limita pana la care putem purta blugi!

Daca ar fi sa asculte opinia publica, unii impatimiti ai blugilor, cum ar fi Jeremy Clarkson si Madonna, ar trebui sa-si schimbe urgent garderoba. Rezultatele unui studiu efectuat in Marea Britanie au aratat ca varsta la care oamenii ar trebui sa renunte la acest tip de pantaloni sport este de 53 de ani.

Clarkson, fost prezentor al Top Gear, este in varsta de 56 de ani, iar regina muzicii pop, Madonna, are 58. Studiul realizat de firma KolektPlus, dedicat obiceiului britanicilor de a purta blugi, arata cat de greu isi gasesc majoritatea femeilor perechea perfecta.

Reprezentantele sexului frumos petrec de doua ori mai mult timp cautand blugii perfecti – circa opt zile, decat barbatii care dedica acestei activitati doar patru zile. De asemenea, sondajul arata ca alegerea acestui tip de imbracaminte este adesea o experienta stresanta.

6% din cei 2.000 de respondenti au marturisit ca au fost atat de enervati de imposibilitatea de a-si gasi perechea perfecta de blugi, incat au izbucnit in lacrimi. Britanicii au sustinut ca au probat trei perechi, in cautarea celei ideale. Una din 10 persoane declara ca a probat chiar si sase perechi sau mai mult inainte de a o gasi pe cea perfecta. in ciuda timpului acordat acestei cautari, 24% dintre participantii la studiu au recunoscut ca nici dupa cautari febrile nu au gasit perechea ideala de blugi, iar 30% dintre respondenti nu ascund faptul ca in cele din urma au renuntat la posibilitatea de a avea o pereche perfecta de pantaloni sport.

Cei norocosi care si-au gasit blugii ideali recunosc ca se „dezlipesc” cu greu de acest obiect vestimentar si ca trec circa trei ani pana la urmatoarea „vanatoare”. Amatorii acestui tip de imbracaminte se simt atat de legati de blugii favoriti, incat ii poarta aproape peste tot. Peste o treime dintre participanti sustine ca acesti pantaloni sunt o vestimentatie adecvata pentru teatru, iar un sfert dintre acestia nu vad nimic bizar in a-i purta inclusiv la o petrecere.

Cinci procente dintre respondenti au sustinut ca ar purta blugi la un interviu de angajare, la o nunta sau la o inmormantare. Primul pe lista celebritatilor care prefera acesti pantaloni sport este fotbalistul David Beckham, urmat de actorul Daniel Craig. in Top 10 al barbatilor celebri amatori de blugi sunt si George Clooney, Printul Harry, Justin Timberlake, Tom Hiddleston, Calum Best, Jeremy Clarkson, David Craig, Jude Law.
Printre doamnele care poarta blugi se numara Michelle Keegan, Cheryl Cole, Ducesa de Cambridge Catherine, Victoria Beckham, Rihanna, Mailin Class, Kate Moss, Cara Delevingne, Kim Kardashian si Kimberly Walsh.

Sursa: RADOR

Ultimele stiri

Stiri