Cand vei afla motivul pentru care a pus doua picaturi de suc de lamaie in cafea, vei face si tu la fel!

705

Unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerilor de cap se afla la indemana ta, in special daca esti consumator de cafea. Citeste in continuare pentru a afla ce se intampla daca pui doua picaturi de suc de lamaie in cafea.

Cand te doare capul dimineata si nu vrei sa iei pastila, in general spui ca-ti va trece daca bei o ceasca cu cafea. Dar daca incerci sa adaugi cateva picaturi de suc de lamaie in cafeaua neagra, nu te vei mai trezi cu dureri.

De fapt, daca te simti ametita, slabita sau ai senzatie de voma, incearca acest remediu.

De ce dispare durerea de cap daca bei cafea?

Cafea contine proprietati vaso-constructive, care ajuta la calmarea si reducerea durerilor de cap. Iar sucul de lamaie are efecte terapeutice. De aceea, atunci cand adaugi cateva picaturi de suc din acest fruct citric, reduci timpul in care ar calma durerea in mod normal cafeaua.

De asemenea, cafeaua stimuleaza fluxul bilei datorita actiunii sale asupra vezicii biliare. In acest fel, este prevenita formarea calculilor biliari. Si, pentru ca este un stimulent, cafeaua trebuie bauta cu moderatie. Doua cesti medii sunt suficiente pentru intreaga zi.

Totodata, cafeaua are efect diuretic si previne constipatia. De aceea, pentru a fi eficienta in acest caz, cafeaua se bea dimineata.

In schimb, sucul de lamaie are afect asupra ficatului si vezicii biliare. Iar combinatia dintre cafea si lamaie este un remediu pentru persoanele care se confrunta cu migrenele.

Info: Acest remediu nu este recomandat persoanelor care sufera de ulcer. Consulta un doctor inainte de a bea cafea cu suc de lamaie.

Sursa: clickpentrufemei.ro