“Cancerul este cauzat de un parazit!” – Iata ce spune un chimist roman despre cea mai temuta boala a secolului XXI!

717

Declaratia unui chimist din Romania uimeste intreaga lume medicala. Acesta sustine ca temuta boala este cauza unui parazit si ca daca acesta ar fi ucis, boala ar putea fi vindecata. Adevarata sau nu teoria sa, in continuare va vom prezenta mai multe informatii.

Inginerul chimist Stefan Manea se alatura cercetatorilor care sustin ca aceasta boala, cea mai temuta la acest moment si in cea mai mare crestere, are cauze pana acum complet ignorate!

Da, pot fi considerati factori favorizanti, dar ei nu reprezinta cauza!

Inginerul chimist Stefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sanatate din Romania  detaliaza intelesul tuturor.

’’In prezent, specia umana este infestata masiv cu paraziti. Intr-adevar, acesti paraziti au facut dintotdeauna casa buna cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’, scrie aquiahora.ro. Daca acest parazit este distrus, evolutia cancerului se va opri imediat!’’

Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal sa duca la cancer? In aceste conditii, cum ramane cu teoria ca factorii genetici predispun? ‘’Pentru a intelege mai bine cancerul trebuie sa intelegem lucrurile importante despre parazitul care il produce, explica Stefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat inca din anul 1925. De obicei, acesta traieste in intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colita sausindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel il putem considera inofensiv, pentru ca desi fabrica milioane de oua in corpul nostru, le eliminam prin intermediul tranzitului intestinal.

Numai ca unii dintre noi suferim insa de mici leziuni ale intestinului care permit acestor oua microscopice sa fie atrase in circuitul sanguin. Atunci cand invadeaza un organ ca uterul, sau rinichiul provoaca daune extrem de mari, iar daca se localizeaza in ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile sa fie interesante este faptul ca se localizeaza doar in ficatul anumitor persoane – puncteaza Stefan Manea  – se pare ca numai pacientii care au in organism alcool izopropilic dezvolta cancerul!

In urma cercetarilor efectuate si a incercarilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat ca pacientii care aucancer, au in ficat atatparazitul trematod cat si alcool izopropilic, scrie infocs.ro.

Sursa: doctorulzilei.ro