duminică, februarie 5, 2023

Britanicii vad si alta fata a romanilor! Doi romani au impiedicat un jaf in centrul Londrei! „Unul i-a pus piedica, iar celalalt l-a legat”

Doi romani curajosi au intervenit in timpul unui jaf petrecut in centrul Londrei. Munceau in zona cand au vazut cinci indivizi care spargeau vitrina unui magazin de bijuterii si ceasuri.

Fara teama, cei doi l-au pus pe unul dintre hoti la pamant. I-au legat mainile si l-au predat politistilor. Complicii lui au fugit fara sa apuce sa fure nimic.

Secventele s-au petrecut in miezul zilei, chiar in centru Londrei. sase indivizi cu scutere si inarmati cu unelte au inceput sa sparga vitrina unui magazin de bijuterii si ceasuri. O echipa de muncitori din care faceau parte si doi romani a intervenit cand au vazut ca hotii vor sa fuga.

Martor la intreaga scena a fost un alt roman care ne-a povestit cat de curajosi au fost cei doi conationali:

”Un roman mai micut de statura l-a prins din spate si i-a pus piedica. in momentul cand i-a pus piedica, a venit altul, alt roman mare, cam la 1,90 metri, facut bine, l-a prins de maini si l-a legat. Dupa care imediat, in doua minute, doua minute jumate, a aparut politia s-au ridicat cu elicopterele sa-i caute pe ceilalti.”

Sursa: protv

Ultimele stiri

Stiri