miercuri, iunie 16, 2021

Bicarbonatul de sodiu este un remediu eficient in toate aceste cazuri speciale! Cel mai ieftin remediu din Romania!

Micozele vaginale sunt deseori consecinta unui pH prea ridicat al mucoasei. Se „instaleaza” pe nesimtite, iar combaterea lor nu e deloc usoara. Bea un pahar de apa in care ai diluat  1 lingurita de bicarbonat de sodiu. In felul acesta, vei regla aciditatea organismului.

Mancarimi ale pielii capului

Pielea capului este mai sensibila la unele persoane decat la al¬te¬le, iar samponul o irita si o usuca si mai tare. Pentru a calma mancarimea, pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu in samponul tau obisnuit. Ime¬diat ce mancarimea dispare, foloseste un sampon clasic pen¬tru par sensibil.

Impotriva bataturilor poti folosi bicarbonat

Daca ai bataturi la picioare, prepara o pasta pe baza de bicarbonat de sodiu, care sa le usuce. Dilueaza, intr-un bol, 6 linguri de bicarbonat de sodiu in 2 pahare de apa si amesteca bine. Rezultatul: o pasta groa¬sa, pe care o aplicai pe zona afectata si o lasi sa se usuce.

Hemoroizi

Hemoroizii sunt niste ve¬ne sensibile care se infla¬mea¬za, la nivelul anusului si al rectului. Adeseori, re-zultatul tratamen¬telor medicale intarzie si atunci poti apela la baile de sezut. Toarna apa calduta intr-un lighean, dilueaza in ea 3 lingurite de bicarbonat de sodiu si stai cu sezutul in apa vre¬me de 15 minute. Incet-incet, venele vor reveni la normal.

Sursa: clicksanatate.ro

 

Ultimele stiri

Stiri