joi, martie 30, 2023

Bicarbonatul de sodiu este un remediu eficient in toate aceste cazuri speciale! Cel mai ieftin remediu din Romania!

Bicarbonatul de sodiu nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie din Romania si asta datorita numarului mare de utilizari pe care le are.

Bicarbonatul de sodiu se numara printre remediile care si-au dovedit de-a lungul timpului zecile de proprietati terapeutice. Descopera in randurile de mai jos cum poti folosi bicarbonatul in ritualul de infrumusetare, dar si alte remedii inedite cu bicarbonat de sodiu.

Puteti folosi bicarbonat pentru iritatiile zonei intime

Bicarbonatul de sodiu calmeaza iritatiile intime, in special pe cele provocate de o lenjerie de corp prea stramta (care freaca pielea) sau de raporturile sexuale. Toarna apa calduta intr-un vas, adauga 5 linguri cu varf de bicarbonat de sodiu si fa o baie de sezut. Stai in apa 10 minute si repeta procedeul si in ziua urmatoare.

Bicarbonatul opreste sughitul

Sughitul tau nu vrea sa se mai opreasca? Secretul este sa bei un pahar mare de apa in care ai diluat o lingurita de bicarbonat de sodiu. Goleste paharul dintr-o singura inghititura si sughitul va disparea ca prin farmec.

Trateaza micozele cu bicarbonat

Micoza picioarelor se vindeca rapid cu bicarbonat de sodiu. Dilueaza 2 lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un vas mare si inmoaie picioarele in apa timp de 10 minute. Repeta procedeul zilnic pana la vindecare.

Bicarbonatul vindeca micozele vaginale

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri