Acasă Stiri Politic Basescu da cartile pe fata! Romania este un stat mafiot! Vezi inregistrarea exploziva

Basescu da cartile pe fata! Romania este un stat mafiot! Vezi inregistrarea exploziva

0
Basescu da cartile pe fata! Romania este un stat mafiot! Vezi inregistrarea exploziva

Fostul sef al statului Traian Basescu precizeaza ca recunoaste inregistrarile facute publice de Sebastian Ghita, precizand ca sunt din ”discutii private” din ultimele luni ale anului 2016, dar ca acestea au fost editate ”ceea ce este de natura a crea unele confunzii”.

„Am luat nota de inregistrarile aparute in mass media in serialul “Ghita face dreptate”. Cu privire la aceste inregistrari, fac urmatoarele precizari:

1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;

2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;

3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;

4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;

5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);

6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. in acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii un nou episod din seria dezvaluirilor despre sistemul statului de drept. Traian Basescu a fost inregistrat cand dezvaluia ca statul este unul mafiot, iar marile dosare din justitie aveau un traseu prestabilit.

Discutie Interlocutor – Traian Basescu

Si aveti inregistrari cu toti?

Basescu: Coldea, doamna Kovesi, Bogdan. Da’ sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet.
Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Voce: Ce stat este asta, domnule presedinte?

Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot. Na, eu stiu ce spun.

Voce: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnare, care, cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea «maine il luam pe Mustata si intra Bogdan». Sa vezi dupa o zi cand spuneau «Am vorbit cu Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece». Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii!

Voce: Sunteti suparat pe ei.

Basescu: Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!”.

Ulterior, judecatoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, a spus ca nu a avut niciodata o intrevedere cu Coldea sau cu Basescu si ca nimeni nu i-a sugerat vreo solutie in acest dosar, scrie News.ro.