joi, iunie 8, 2023

Banalul orez are un efect uimitor asupra plamanilor tai! Toti romanii care fumeaza trebuie sa citeasca asta!

Detoxifierea plamanilor are o importanta esentiala in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Plamanul este un organ principal, deoarece asigura functia de respiratie. Pentru o buna functionare a plamanilor si pentru ca acestia sa ramana sanatosi, trebuie sa introducem in viata noastra detoxifierea plamanilor dupa fumat.

Bolile pulmonare, cele ale cailor respiratorii, ale circulatiei de la nivelul plamanilor sunt prezente in procente mari in societate. Detoxifierea plamanilor dupa fumat are scopul principal in primul rand de a elimina nicotina din organism.

Esti fumator si stii ca acest viciu iti afecteaza grav plamanii si totusi nu poti renunta la acest obicei?  In aceasta situatie, iti recomandam sa consumi, timp de 5 saptamani, un preparat care iti va curata aceste organe de orice urma de tutun.

Ce ingrediente sunt necesare

Iata ce ingrediente sunt necesare la prepararea acestei bauturi miraculoase care te va ajuta sa iti mentii sanatosi plamanii:

– 300 g ovaz decorticat,
– 400 g zahar,
– 400 ml apa.

Aceste cantitati vor fi suficiente pentru un tratament de 7 zile, insa va trebui sa-l mai prepari inca de patru ori.

Cum se prepara

Orezul se pune intr-o oala, impreuna cu zaharul. Peste aceste ingrediente se toarna apa la temperatura camerei. Se pune acest mix pe foc. Se lasa la fiert timp de 10 minute. Apoi, se lasa asa timp de 12 ore. Dupa aceasta perioada, se strecoara, iar zeama astfel obtinuta se pune intr-o sticla (sticla de sticla, nu din plastic). Si se da la rece, la frigider.

Sursa: jurnalul.ro

 

Ultimele stiri

Stiri