luni, mai 29, 2023

Avertismentul primei femei astronaut din Europa! Extraterestrii se pregatesc de atac, Pamantul trebuie avertizat! Video

In 1996 a facut prima vizita in spatiu, iar in 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Statia Spatiala Internationala. Dupa toate astea, lucrurile n-au mai fost la fel pentru Claudie Haignere.

Un reportaj publicat de UFOmania pe Youtube, ajuns deja la aproape un milion de vizualizari, prezinta o poveste mai putin stiuta despre Claudie Haignere, prima femeie din Franta care a zburat in Spatiu.

I-au placut cartile si s-a ocupat de studiu toata viata. Nu exista domeniu despre care sa nu stie sa-ti spuna cate ceva, dar parca a fost atrasa ceva mai mult de stele, de planete si, in general, de necunoscutul altor lumi.

Tocmai d-aia si-a dorit atat de mult sa faca parte din cel putin o misiune spatiala. I-a iesit mai bine de atat, caci Claudie a vizitat Statia Spatiala Internationala in 2001, devenind prima femeie europeana care ajunge acolo, arata A1.

Numai ca, vorba celor care nu citesc atat de mult, ”prea multa carte strica”. In 2008, a fost dusa de urgenta la spital, dupa o criza care i-a speriat pe apropiati. A inghitit toate pastilele de prin casa si a inceput delirul:

”Pamantul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informatii. Extraterestrii vin peste noi”.

Dupa tentativa de sinucidere, Claudie a intrat in coma. Si-a revenit miraculos, nu-si poate explica de ce a vrut sa-si ia viata si nici de ce spunea de invazia extraterestrilor, iar acum conduce ”Cité des Sciences et de l’Industrie”, cel mai mare muzeu de stiinta al lumii.

Ultimele stiri

Stiri