sâmbătă, aprilie 1, 2023

Atentie Romani! Milioanele de suplimentele contrafacute din Romania va pot pune in pericol sanatatea!

Desi in ziua de azi nu am ajuns sa substituim alimentele cu nutrienti comprimati, asa cum profeteau povestirile stiintifico-fantastice ale secolului XX, tot mai multi oameni recurg la suplimente urmarind, de regula, sa isi amplifice capacitatile neuro-psihice si fizice si sa faca fata mai bine stresului si solicitarilor din traiul de zi cu zi. Intrebarea care se ridica in aceasta situatie este daca aceste suplimente sunt necesare, in masura in care o persoana incearca sa manance echilibrat si daca nu cumva ele pot avea chiar efecte negative, mai ales daca sunt luate fara o indrumare de specialitate.

Este adevarat ca, din nefericire, datorita solicitarilor vietii moderne, oamenii au tendinta la o alimentatie dezechilibrata care nu reuseste sa le aduca toate principiile nutritive de care au nevoie. Aceasta nu ar fi singura problema daca pe piata din Romania nu ar exista si suplimente contrafacute ce ne pot pune viata in pericol.

Muschi cat mai mari si mai bine conturati, combinati in mod fericit cu o rezistenta la pat iesita din tiparele obisnuitului. Asta pare sa-si doreasca romanul modern, motiv pentru care apeleaza din ce in ce mai des la anabolizante si pastile pentru potenta.

Problema este ca romanii se indoapa cu ”suplimente” contrafacute ce au un continut medicamentos dubios, marfa facuta pe ”genunchi”, adusa ilegal de prin indepartata Asiei, care le pune viata in pericol sau care i-ar putea ucide, relateaza ziarul Libertatea.

”Acum mai putin de un deceniu piata noastra era alimentata cu prezervative si ceva produse pentru cresterea potentei contrafacute, aduse ilegal de prin India. Erau afaceri mici, care aduceau profituri mici pentru ca se traficau cantitati mici. Acum, insa vorbim de cu totul altceva, sunt afaceri facute la nivel mondial care aduc profituri uriase, de milioane de euro, bani pentru care nu se plateste nici o taxa la stat”, au dezvaluit surse judiciare pentru ziarul Libertatea.

Sursa: Rador.ro

Ultimele stiri

Stiri