joi, iunie 8, 2023

Apa fierbinte cu lamaie – Un nou trend in Romania care ofera numeroase beneficii organismului tau

Apa cu lamaie bauta dimineata te trezeste mai ceva ca o cafea tare, ajuta digestia si detoxifierea naturala a corpului. Mai mult decat atat, lamaile au o cantitate insemnata de vitamine (C si B), calciu, fier,magneziu, potasiu, enzime, antioxidanti si fibre.

Daca esti ca mine, mereu in cautare de trucuri pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, poti sa te opresti din cautat. Consumul de apa calduta cu lamaie dimineata este o rutina simpla cu efecte miraculoase asupra sanatatii.

Cum ne incepem ziua este un factor determinant asupra modului in care ne vom desfasura toate activitatile din acea zi. Daca bei de cum te trezesti aceasta fiertura in locul cafelei, vei avea parte numai de beneficii.

Lamaile au fost folosite de secole pentru a ajuta digestia si stimula metabolismul.Iata cateva dintre beneficiile apei fierte cu lamaie, precum si o reteta foarte simplu de preparat care ajuta digestia si-ti da energie.

Beneficiile apei cu lamaie

Desi lamaile sunt fructe acide, odata ce sunt ingerate, ele au un efect de alcalinizare asupra organismului. Studiile au aratat in mod repetat ca, avand un pH usor alcalin, se pot preveni foarte multe boli, inclusiv cancer. Aceasta bautura cu lamaie reduce inflamatia din organism, o cauza majora a bolilor cauzate de stilul nostru de viata.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri