joi, martie 23, 2023

Antibioticul care a uimit intreaga lume medicala si care a bagat spaima in companiile farmaceutice! Trateaza peste 650 de boli!

 

Acest antibiotic natural are proprietatea de a ucide orice bacterie intr-un timp foarte scurt, dar nu este promovat atat de multe de catre lumea medicala deoarece profitul rezultat din comercializarea sa nu ar fi unul suficient de satisfacator pentru greii industriei.

Considerat pana nu demult panaceu, argintul coloidal este utilizat in tratamentele homeopatice. Si pe buna dreptate. Exista numeroase studii care arata ca acesta distruge aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, virusuri si ciuperci.

Ce este

Produsele pe baza de argint coloidal au in compozitia lor particule fine de argint suspendate in lichid. Astfel de preparate se comercializeaza sub forma de suplimente alimentare sau unguente (benefice in afectiunile pielii).

De ajutor in infectiile urechii

Argintul coloidal are proprietatea de a ucide orice bacterie, in special pe acelea care provoaca infectii ale urechii. De aceea, daca te confrunti cu aceasta problema, aplica 4-5 picaturi de argint coloidal in ureche. Repeta procedeul pana durerea dispare.

Bun in raceala si gripa

Banalele raceli pot fi tratate cu succes cu un spray nazal care contine argint coloidal. Mai mult, unele cercetari recente arata ca si gripa porcina poate fi distrusa in urma unui tratament cu argint coloidal.

Te scapa de acnee

Acneea apare din cauza excesului de sebum, dezechilibrului hormonal, bacteriilor, alimentatiei nesanatoase. Poti sa scapi de pielea lucioasa, porii dilatati si de punctele negre cu produse pe baza de argint coloidal. Aplicate pe piele, acestea elimina bacteriile si desfunda porii.

Leac in infectiile urinare

Mergi la baie din jumatate in jumatate de ora, desi nu ai consumat multe lichide, te doare spatele si ai crampe? Este posibil sa ai o infectie urinara. In acest caz, poti incerca un tratament cu argint coloidal. Ionii de argint impiedica bacteriile sa se inmulteasca, eliminandu-le la scurt timp.

Bun in tuberculoza

Aceasta afectiune este cauzata de o infectie bacteriana in interiorul plamanilor si poate fi tratata cu un inhalator ce contine argint coloidal. Tratarea bolii cu medicamentele standard este relativ costisitoare, insa argintul coloidal este o optiune mai accesibila si mai sigura pe termen lung.

Elimina negii

Micile excrescente care apar pe piele sunt adesea dificil de indepartat. Argintul coloidal este o modalitate accesibila prin care poti sa elimini negii, chiar daca de aceasta problem vei scapa in timp.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ultimele stiri

Stiri