Acasă Stiri Stiri Romania Andreea Esca: „Da, am fost bolnava de Covid-19. Alex imi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul. Nu mai pot”

Andreea Esca: „Da, am fost bolnava de Covid-19. Alex imi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul. Nu mai pot”

0
Andreea Esca: „Da, am fost bolnava de Covid-19. Alex imi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul. Nu mai pot”

Andreea Esca a raspuns tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile. ”Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii, si multumita lui Dumnezeu si medicilor extraordinari, alaturi de care am trecut in aceasta perioada nefericita, suntem bine si avem un rezultat negativ astazi, toti 3”, a spus vedeta Pro TV, conform stirileprotv.

„Avem in minte acest lucru, ca forma grava a bolii o fac doar acei oameni care au niste boli cronice, care au alte probleme anterioare, care, nu stiu, sunt supraponderali si asa mai departe. Ei bine, iata ca Alex, care este un barbat de 50 de ani, fara niciun fel de boala cronica, un om care nu fumeaza, face sport, duce o viata foarte ordonata, nu face niciun fel de exces, iata ca a facut cea mai grava forma dintre noi trei. si m-am trezit, pentru ca eram inca acasa, in momentul in care fiul meu mi-a dat telefon intr-o dimineata si mi-a spus: mama, sa stii ca pe tata l-au dus la terapie intensiva.

si in momentul ala pur si simplu s-a daramat cerul peste mine. Pur si simplu nu intelegeam, nu-mi venea sa cred. Simteam ca lesin si ca trebuie sa ajung repede undeva sa-mi revin, pentru ca nu intelegeam cum a putut sa cedeze organismul unui om atat de puternic. si el este un om puternic nu numai fizic, dar si psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, caruia nu ii e frica de nimic. si tocmai el sa pateasca atat de rau. Adica plamanii lui au fost extrem de afectati intr-un timp extrem de scurt. Organismul a reactionat violent intr-un timp extrem de scurt si foarte repede a ajuns la terapie intensiva, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilatie mecanica non-invaziva. A ajuns dintr-un om extrem de puternic si de sanatos, imi spunea, atat cat mai putea sa vorbeasca, pana cand a avut acea masca, practic nu mai ai cum sa vorbesti, dar atata timp cat a putut sa vorbeasca si sa comunicam, imi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul. Nu mai pot.

Aveam senzatia ca vad un film ingrozitor si imi doream doar sa se termine, sa ma trezesc si sa-mi spuna cineva ca nu a fost adevarat. Numai ca, din pacate, situatia se agrava. La un moment dat mi-a scris Alex un mesaj, pentru ca nu mai putea sa vorbeasca, si mi-a spus: nu stiu ce sa fac, ma simt rau, din ce in ce mai rau si mi se propune sa fac aceasta trasfuzie cu plasma de la bolnavi, pentru ca altfel va fi mult mai rau. Sigur ca avea dubiile lui, pentru ca e vorba de o transfuzie si te gandesti la tot felul de lucruri, insa am spus da, da, spune da si hai sa facem asta pentru ca lucrurile se vad ca nu merg inspre bine. Ceea ce s-a si intamplat si am fact foarte bine ca am facut aceasta alegere, pentru ca a inceput sa i se imbunatateasca considerabil starea de sanatate.” – a mai spus Andreea Esca la Pro TV.

Adreea Esca: „Habar nu avem de unde ne-am imbolnavit”

„Habar nu avem de unde ne-am imbolnavit. Habar nu avem. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care a avut practic boala dintre noi. Nu cred ca este legat de acea petrecere, pentru ca pana in ziua de astazi nu mai este nimeni dintre cei care au fost acolo care sa fi avut un rezultat pozitiv, pentru ca foarte multi, mai ales dupa ce au fost aceste discutii, s-au dus si si-au facut testul si au iesit negativ, deci nu cred ca este vorba despre aceasta petrecere. Ce cred ca este important de stiut este ca putem lua oricare dintre noi, oriunde si oricand. Noi chiar am fost printre cei care ne-am protejat cat am putut de mult, am fost atenti la o multime de lucruri, dar, repet, cred ca toti suntem oameni si cred ca toti, la un moment dat, putem face, cu voie sau fara de voie, o abatere care sa ne coste sanatatea.”