luni, iunie 5, 2023

Alerta cu bomba la statia de metrou Eroilor! Alarma a fost falsa

O persoana de 55 de ani din judetul Olt a sunat la 112 anuntand ca in statia de metrou Eroilor se afla un dispozitiv exploziv, a anuntat vineri Politia Capitalei. In urma verificarilor, s-a stabilit ca alerta cu bomba a fost falsa, scrie Agerpres.

„Vineri, in jurul orei 08,15, un barbat a anuntat prin apel 112 ca la statia de metrou Eroilor se afla un dispozitiv exploziv. La fata locului au sosit politişti ai Sectiei 17 şi Brigazii de Politie pentru Transport Public – Serviciul Metrou, care au evacuat statia de metrou”, precizeaza sursa citata.

Statia de metrou Eroilor a fost inchisa vineri dimineata timp de 45 de minute in urma alertei cu bomba semnalata printr-un apel la 112, trenurile de metrou circuland fara oprire prin aceasta statie, informeaza Metrorex.

„Informam publicul ca astazi, 19 iunie 2020, la ora 08:35, in urma unui apel la Serviciul de Urgenta 112, Politia Metrou a fost sesizata pentru evacuarea calatorilor din statia de metrou Eroilor. Personalul Metrorex a actionat conform procedurilor, colaborand cu institutiile specializate. Statia de metrou Eroilor a fost inchisa, iar trenurile de metrou au circulat fara oprire prin statie. Calatorii au fost informati prin instalatiile de sonorizare din statii şi din trenuri cu privire la circulatia trenurilor. La ora 09:22 statia de metrou Eroilor a fost redeschisa iar circulatia s-a reluat in conditii normale”, se precizeaza in comunicatul companiei.

Vineri dimineata o persoana a sunat la 112 spunand ca a plasat o bomba in statia de metrou Eroilor. Mai multe echipaje de politie si jandarmi au sosit la fata locului, perimetrul fiind securizat. Ulterior, alerta s-a dovedit falsa.

Ultimele stiri

Stiri